ŞANLIURFA / SİVEREK - Osman Esat Efendi İmam Hatip Ortaokulu

Başvuru ve Uygulama Kılavuzu 2024

OSMAN ESAT EFENDİ İMAM HATİP ORTAOKULU

5.SINIF YABANCI DİL SINIFI BİLGİLENDİRMESİ

Okulumuz bünyesinde açılması planlanan "5.sınıf Yabancı Dil Sınıfı" için merak edilen soruların cevaplarını burada bulacaksınız. Öncelikle şunu hatırlatmakta fayda var. Tüm dünyada öğretilen yabancı diller arasında ilk sırayı alan dil tartışmasız İngilizcedir. Artık pek çok sektörde İngilizceyi akıcı bilmemek büyük bir eksiklik olarak görülmektedir. Şirketler ve kurumlar birkaç dile hâkim olan adayları tercih etmektedirler. İngilizce diplomasinin, bilimin, turizmin ve gelişen teknolojinin ortak dilidir. Öğrencilerimizin dünyanın ortak dili haline gelen İngilizceyi öğrenmeleri ve konuşmaları için bu yıl "YABANCI DİL AĞIRLIKLI SINIF" uygulaması yapılacaktır.

BAŞVURU FORMUNU DOLDURMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Aşağıdaki soru ve cevaplarla sizleri bilgilendirmek istedik.