ŞANLIURFA / SİVEREK - Osman Esat Efendi İmam Hatip Ortaokulu

Nis

8.sınıf öğrencilerimizi LGS'ye motive etmek ve liseleri daha yakından tanımalarını sağlamak amacıyla sınavla öğrenci alan Prof. Dr. Abdulkadir Karahan Fen Lisesine gezi yapıldı.

Mrt

Gelenekselleşen İftar Programını gerçekleştirdik.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü

12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA GÜNÜ

1 - 7 Mart Deprem Haftası etkinlikleri çerçevesinde
Öğrencilerde deprem bilincini geliştirmek deprem sırasında ve sonrasında neler yapmaları ve nasıl davranmaları konusunda bilgilendirmeyi amaçlayan etkinlikte öğrenciler  ilk olarak çök-kapan-tutun yöntemiyle kendilerine güvenli bir bölge oluştururken sonra öğrenciler okulu tahliye ederek güvenli bir alanda toplandılar.

Mrt

1-7 Mart Yeşilay Haftası kapsamında, Okul Psikolojik Danışmanı Gökhan Yaraşır tarafından öğrencilerimize Tütün Bağımlılığı ve Zararları konulu seminer verilmiştir. Öğrenciler sigara ve içerisinde bulunan kimyasal ve ağır metaller konusunda bilgiler verilip  sağlıklı nesiller yetişmesi için sigarasız bir toplumun önemi vurgulanmıştır.

Ock

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Genç Nida Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması Okulumuz Osman Esat Efendi İmam Hatip Ortaokulu ilçe birincisi oldu.

Ock

Öğrenci ve velilerimize sağlıklı beslenmenin önemi hakkında seminer verildi.

Ock

Okulumuz öğrencilerdinden değişik sebeplerle okula devam sorunu yaşayan öğrencilerimizi ziyaret ederek devamlarının sağlanmaya çalıştık.

Ock

Dönem Sonu Faaliyet Haftası.

Ock

BİGEP KAPSAMINDA DENEME SINAVI YAPILDI.

May

Okulumuz öğrecileri ile El - Cabir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne gezi düzenledik.

May

Sınava girecek öğrencilerimiz için Rehber Öğretmenimiz Gökhan YARAŞIR tarafından yürütülen deneme sınavları organizasyonu  devam ediyor.

Okulumuzun İç Mekanlarında Saksıda Çiçek Yetiştirme Etkinliği Yapıldı